Vinske ture

Jednodnevne vinske ture idealna su prilika za vrhunski provod svima koji nemaju dovoljno vremena za iskorak iz vlastirog okruženja, ali imaju dovoljno strasti da pokušaju. Magija vinske priče dovoljno je snažna da Vas u momentu očara i nagradi zasluženim trofejem- otkrićem nove životne filozofije koju pišu najiskreniji mislioci- Vaša čula.

Dalmacija predstavlja koljevku hrvatskog vinarstva, i najznačajnije vinorodno područje. Ona se diči svojim autohtonim sortama i vinima koja su svojim kvalitetom spremna zadovoljiti i najzahtjevnije vinoljupce. Ove sorte poseduju neverovatnu snagu crpeći život iz kamenitog tla.

Ako tome pridodamo i prirodne ljepote, kao i neprocjenjivu kulturnu baštinu, dobijamo cjelokupni doživljaj koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Biti dio ovog turistički i vinski novootkrivenog bisera neprocjenjivo je iskustvo.

Kroz vjekove burne i bogate prošlosti Hvarani su vješto njegovali svoju lozu. Loza i vino bili su im jedina sigurnost, i hrana, i ljek. Odnjegovali su brojne domaće sorte, ali ostao je izazov kako pretočiti svu njihovu harmoniju u vrhunska vina.

Doživite Hvar na hedonistički način, na način kojim ovdje ljudi žive već stotinama godina, razoružani ljepotom i omamljeni užitkom. Pronadjite ono iskonsko, autohtono, otkrijte Dalmatinca u sebi.

  • Najfinija vina

    Najfinija vina

Hvar mapa