Turistička zajednica grada Hvara, predstavnici Grada Hvara i Sunčani Hvar na sajmu turizma u Berlinu

itb berlin logoOd 09.-11. ožujka 2016. Turistička zajednica grada Hvara, predstavnici Grada Hvara i Sunčani Hvar u Berlinu će u sklopu ITB svjetskog sajma turizma zajedničkim snagama predstaviti novitete turističke ponude grada i pregovarati o produljenju sezone u vidu grupnih dolazaka i dolazaka interesnih grupa.

 

ITB Berlin je sajam na kojem će se predstaviti 5 kontinenata, 185 zemalja i više od 10.000 izlagača. Sajam će u tri dana posjetiti gotovo 200.000 posjetitelja.

 

Osim otvaranja vrata Hvara novim potencijalnim gostima i partnerima, značajni napori uloženi su u ugovaranje sastanaka sa poznatim turoperatorima koji Hvar imaju na mapi, a pokazuju značajne potencijale rasta, te od kojih se u budućnosti očekuje veći angažman.

 

Krajnji cilj je intenzivno i sinergijom svih ključnih nosioca turističke ponude, raditi na promociji grada Hvara kao destinaciji izvrsnosti, visoke kvalitete smještajnih kapaciteta, bogate kulturne i atraktivne zabavne ponude, te na taj način ojačati njegovu međunarodnu prepoznatljivost i imidž vodeće otočne destinacije Mediterana.

 

Vest preuzeta sa sajta www.tzhvar.hr