Božićni i novogodišnji kulturno-umjetnički program (2016.)

Božićni i novogodišnji kulturno-umjetnički program 2016.

Bogat blagdanski program uz prigodnu ponudu na adventskim kućicama te spektakularan novogodišnji doček na Pjaci uz hitove Parnog valjka jamstvo su dobre zabave u gradu Hvaru.
 
Kompletan program možete pogledati i preuzeti ovde: Božićno novogodišnji program 2016.
 
U Novu će Hvarani i njihovi gosti uploviti dočekom na glavnom gradskom trgu uz svevremenske hitove Parnog valjka, dobroj atmosferi će pridonijeti i adventske kućice ispred Lođe, a tradicionalna sportska događanja – 36. malonogometni turnir i 40. novogodišnja „Laser Europa Cup“ regata – i ove godine čine nezaobilazan dio dobro poznatog hvarskog blagdanskog šušura.
 
Božićno-novogodišnja događanja će se većim delom održavat u gradskoj Lođi i na Pjaci, uz božićne koncerte i nastupe u katedrali sv. Stjepana. I ove će godine ispred Lođe biti postavljene adventske kućice s prigodnom ugostiteljskom i zabavnom ponudom te redovitim DJ programom. Uz odrasle, zabavu će naći i djeca uz radionice, igre i čitanje priča, a Hvar će po prvi put organizirati i atraktivno postavljanje božićnog drvca pod morem. U organizaciji Grada Hvara te brojnih gradskih udruga i institucija u programu će se uz predstave, plesne nastupe i koncerte naći i promocije knjiga i izložbe otočkih autora, a koncertni program ispred Lođe i na Pjaci uz domaće glazbene snage pojačat će i gosti s kopna.
 
Ne propustite odličnu blagdansku atmosferu i fantastičan program!
 
Vest preuzeta sa: www.tzhvar.hr